Samsung_Jet_9

Annonse


Samsung lanserer superrask mobil

Samsungs nye smarttelefon, Jet, får selskapet til å bruke store ord i pressemeldingen. Hastighet skal være stikkordet her, og med 800 MHz-prosessor under panseret lover Samsung at mobilen skal være ekstremt kjapp å bruke.

Superhastighet
Prosessoren innebærer at spesielt berøringsskjermen skal være veldig rask å bruke, at det skal være kjappere å trykke seg gjennom menyene, og at du skal kunne bruke flere applikasjoner samtidig. Som nettleser og MP3-spiller, for eksempel.

Dessuten skal nettopplevelsen være veldig elegant, med en ny browser, kalt Dolfin (basert på WebKit). Det er støtte for faner, den blokkerer annonser slik at innlastningen går kjappere, og det skal være veldig enkelt å zoome inn objekter.

Nydelig skjerm
Jet har også en OLED-skjerm som er 3.1 tommer stor og støtter 16 millioner farger. Det er plass til kamera med 5 megapiksler, GPS, WLAN, Bluetooth og alt annet man forventer.

Vi får finne ut om telefonen virkelig er så rask som Samsung lover når vi får den til test. Den skal være i butikkene i løpet av juni, og vil koste rundt 4500 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse