Skjermbilder fra den nye slagmarken har fortsatt ikke dukket opp, men dette konseptbildet tyder på mye fokus på ressurser.

Annonse


Mye nytt i neste WoW-oppdatering

Ikke siden 2006 har World of Warcraft hatt en 40- mot 40-manns slagmark for spillerne å sloss på.

I neste store patch-oppdatering, Call of the Crusade, vil Isle of Conquest bringe enda en gigantisk kamp for spillere å ta del i.

Letter på sløret
Fram til nå har detaljene vært få rundt Isle of Conquest. Det eneste man visste var at den ville komme i neste store innholdspatch, altså 3.2-patchen, og at den antageligvis ville være på størrelse med dagens 80-manns slagmark, Alterac Valley.

Nå har imidlertid Blizzard gitt ut en rekke detaljer som beskriver battlegrounden på detaljnivå.

Annonse


Massiv kamp
Spillere vil kjempe om ulike nøkkelstrukturer plassert rundt på kartet for å få tilgang til ressurser. Ressursene kan brukes til å lage store tanks og katapulter, som igjen kan brukes til både ødeleggelse og for å skyte andre spillere over veggen til motstanderens slott.

Angrep kan også gjøre fra himmelen, via store luftfartøy. Herfra kan man kaste seg ned med fallskjerm bak fiendelinjen, for å sabotere og sprenge slottsveggene fra innsiden.

Kampen kan vinnes på flere ulike måter. Enten kan man holde seg til å slakte nok av fienden, for å få forsterkningsantallet til null, eller så kan man angripe slottet og drepe generalen som gjemmer seg lengst inn.

For en full gjennomgang kan du ta turen til World of Warcrafts egne hjemmeside og lese deg opp på den kommende slagmarken.