iphone3gs

Annonse


MS betaler ikke for iPhone

iphone3gsI et ledd i spareprosessen som har kostet en god del mennesker jobben den siste tiden, strammer Microsoft også inn på visse andre utgifter.

Dekker ikke konkurrenter
Blant annet vil ikke selskapet lenger betale for datatrafikk som går gjennom andre telefoner enn de som baserer seg på Windows Mobile-plattformen. Det betyr at de ansatte som har iPhone, Blackberry eller nye Palm Pre vil måtte dekke sine egne telefonutgifter, uansett hvor mye de eventuelt måtte bruke dem i jobbsammenheng.

Microsoft har selv bekreftet dette over Silicon Alley Insider, og innrømmer at praksisen ble innført tidligere i år, som en del av kostnadskuttene.

Må bruke Windows
Visse avdelinger er visstnok unntatt: Blant annet reklameselskaper eid av Microsoft får fortsatt dekket bruk av konkurrerende mobilplattformer. Men det er tydelig at Microsoft vil at deres egne ansatte skal bruke deres egne operativsystemer, til tross for at Windows Mobile er ansett for å være ganske klønete. Vi får håpe inntrykket endrer seg etter at Windows Mobile 6.5 blir lansert.

Annonse
Vi vet ikke hvorvidt disse innstramningene gjelder bare USA, eller også Norge, for eksempel.

Kilde:
Silicon Alley Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse