Picture 2

Annonse


iPhone større enn Xbox og PS3

Apples iPhone og iPod Touch klarer seg godt sammenliknet med de største spillkonsollene.

Bra salgstall
På WWDC kunne Apple fortelle at de totalt har solgt omtrent 40 millioner iPhones og iPod Touch. I samme slengen kunne de fortelle at den nye iPhonen ikke bare vil gjøre menyene og programmene på telefonen raskere, men også spill.

I den sammenheng har Gizmodo satt salgstallene til Apple-produktene opp mot andre spillkonsoller, for å se hvordan de klarer seg. Resultatet er ganske imponerende.

Ikke dedikert spillmaskin
Et av ankepunktene til de to Appleproduktene er selvfølgelig at ingen av dem er laget kun for spill, i motsetning til for eksempel Sonys PSP. Dermed blir det vanskelig å få spesifike tall på hvor mange iPhones og iPods som brukes til spilling, som egentlig er det relevante tallet.

Annonse


Grafen gir likevel en god pekepinn på hvordan Apple ligger an i markedet, og hvor raskt det faktisk har godt. Den første iPhonen kom tross alt ut i midten av 2007, og har allerede vokst forbi spillkonsoller som Xbox 360 og PS3.

Tallene er forøvrig tatt fra Wikipedia, hvor noen salgstall ikke er oppdatert siden mars 2009. Grafen bør dermes brukes som mer enn en pekepinn for hvordan markedet ser ut.

Kilde:
Gizmodo

Annonse