find-my-iphone-test-000

Annonse


Nå mister du aldri iPhonen din

En av de nye funksjonene som kom med iPhone 3.0-programvaren var tjenesten «Find my iPhone». Nå har tjenesten blitt lansert, og teknologibloggen Engadget har testet den ut.

Bruker GPS-en
Tjenesten er laget med en rekke ulike scenarioer i bakhodet. Kanskje mobilen din blir stjålet fra sekken din, mistet på et utested eller gjenglemt hos naboen din.

Uansett hva, så skal «Find my iPhone» kunne finne iPhonen via den innebygde gps-en, mens du bruker din MobileMe-konto til å spore den opp.

Finner telefonen på 2 minutter
Selve søkeprosessen tar omtrent 2-3 minutter, og telefonens posisjon vises på et kart på din MobileMe-side. Men det stopper ikke der. Fra din MobileMe-konto kan du også slette alt på iPhonen eller sende beskjeder til telefonen, med irriterende lyd og det hele.

Annonse


Så fort telefonen har fått beskjeden får du tilsendt en bekreftelse via en e-post, som forteller at beskjeden har blitt vist.

Se det hele i videoen nedenfor.

Krever MobileMe
Problemet med den nye tjenesten er selvfølgelig at du er nødt til å ha en MobileMe-konto, som innebærer en årlig sum på omtrent 600 kroner. For de som allerede er medlemmer ser det imidlertid ut til å bli en veldig nyttig tjeneste – både for de uheldige og surrete.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse