palm_pre

Annonse


Ja, Palm Pre kommer til Norge

Redd for at Palm nye Pre-smartphone med WebOS ikke kommer til Norge?

Kommer til Norge

Du har ingeinting å frykte. Det norske selskapet Emcom tar inn telefonen når den blir tilgjengelig i et knippe større europeiske land om ikke så veldig lenge. Det kan Sven-Robby Dierkes fra Emcom fortelle ITavisen.

Mobilen blir nok tilbudt uten abonnement.

Kommer til Norge

«Det blir ikke norsk tastatur med det første, så norske bokstaver bli knappekombinasjoner. Palm i Tjekkia vil ta service på Palm Pre for maskiner kjøpt i Norge», forteller Thomas Ustaheim til ITavisen. Noen norsk pris eller lanseringsdato har ikke selskapet fått fra Palm enda.

Annonse


Tør vi å gjette pris tror vi på i overkant av 4000 kroner. Mobilen har fått flere positive anmeldelser.

Selskapet har allerede en produktside oppe, men foreløpig foreligger det hverken pris eller lanserings dato.