wwdc-2009win7

Annonse


– Windows 7 er samme gamle greia

Apple mobbet Windows i går, men var det virkelig fortjent?

– Microsoft har gravd seg ned

For å klargjøre: Apple bryr seg neppe om mobbinga er fortjent eller ikke. Mange mener nok at Microsoft fortjente all den pepperen de har fått i forbindelse med Windows Vista, men Windows 7?

Ifølge Apple bygger Windows 7 på samme gamle teknologi som Vista. Joda Apple, det stemmmer det, men det betyr likevel ikke at Windows 7 er samme greia som Vista. Apples Bertrand Serlet kom med utsagn som: «what a big hole Microsoft has dug» og «they’re trying to get out of it with Windows 7». Det må vel vel være lov å lære av sine feil?

Langt bedre enn Vista

I store hovedtrekk samme kjerne, men likevel en langt mer trimmet utgave som er kjappere og som krever langt svakere maskinvare for å gå rundt.

Annonse


Som Windows 7-tester (siden før beta 1) er jeg litt skuffet over Apples lite gjennomtenkte mobbing av Microsoft. Hvorfor? Fordi mange (også Mac-brukere) er svært positive til Windows 7. Mange mener til og med at det er det beste OSet til Microsoft noensinne.

Jeg må si meg enig. kanskje Apples spark i retning Microsoft har motsatt effekt enn ønsket for Apple rent PR-messig. Det er tross alt grenser for hvor arrogant man kan opptrå, spesielt om det ikke ligger noe i det.

Kilde:
Engadget

Annonse