sony-ericsson-x2-vulcan-spy1

Annonse


Er dette nye Xperia?

Sony Ericsson er tydeligvis ikke klare til å gi opp Xperia-prosjektet sitt, selv om den første utgaven av smarttelefonen ikke ble noe umiddelbar suksess.

Uoffisiell informasjon
Det har gått rykter om en Xperia 2 en liten stund nå, og tidligere i juni ble de første spionbildene av telefonen lekket. Nå har også påståtte spesifikasjoner lekket ut på nettet.

I følge et mobilforum skal den nye utgaven av Xperia ha 8.1 megapiksel-kamera, en større og bedre skjerm (3.5 tommer, OLED), 3.5 mm hodetelefon-uttak, akselerometer, slik at bevegelse kan gjenkjennes, raskere prosessor og 512 MB RAM.

sony-ericsson-x2-vulcan-spy1

Annonse


Bedre Windows
Telefonen skal kjøre Windows Mobile 6.5, og støtte oppgradering til Windows Mobile 7. Operativsystemet skal være spesifikt tilpasset Xperia 2, og det panelbaserte menysystemet skal være oppgradert med flere nye og innovative funksjoner.

Som alltid med rykter er dette veldig uoffisielt og må tas med en klype salt. De lekkede bildene ser imidlertid temmelig troverdige ut.

Sony Ericsson viste nylig frem noen av sine kommende telefoner, blant annet stilige Satio og Aino, og du kan lese våre førsteinntrykk av disse her.

Kilde:
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse