Skjermdump fra den nye lekkede Windows 7-versjonen.

Annonse


Retter Windows 7-feil

win7-boxITavisen kunne 25. mai medele at Windows 7 Beta starter å skru seg av hver andre time fra 1. juni. Dette stemmer ikke.

Slutter å fungere 1. juli

Windows 7 Beta slutter ikke å fungere 1. juni, men 1.juli 2009. Dermed har de som av en eller annen grunn enda ikke har fått oppgradert til RC-versjonen litt lenger tid på seg.

Det er uansett ingen grunn til å vente, last ned Windows 7 RC. RC-versjonen slutter å fungere 1. juni 2010 og starter og skru seg av annenhver time fra 1. mars 2010. Enda en grunn til å oppgradere er at nå kan du også få Windows 7 RC på norsk via Windows Update.

Ny versjon lekket

Etter lekkasjen av RC-versjonen og Microsoft offisielle lanseringen av samme versjon har det lekket to nyere byggversjoner.

Annonse


Den nyeste har byggnummer 7137 (7137.0.090521-1745). Med andre ord er denne versjonen kun en uke gammel og den har funnet veien til fildelingsnettverkene.

Det er viktig å være forsiktig om man velger å teste slike versjoner som ikke er offisielle fra MS. Ved flere anledninger har slike versjoner innehold skadelig kode.

Kilder:
Windows Team Blog
Neowin