Dagens Nano

Annonse


Nye iPods med kamera?

Dagens NanoRyktene i forkant av den store WWDC-messen til Apple som går av stabelen i juni har i hovedsak handlet om ny iPhone, og muligens andre produkter som en tablet-PC. Det er fort gjort å glemme gode, gamle iPoder.

Men nå ryktes det imidlertid at de klassiske musikkspillerne også får en overhaling. Ikke veldig dramatisk, rent utseendemessig, men nye funksjoner er likevel på vei.

Kamera og større skjerm
Nettstedet iLounge siterer meget sikre kilder på at iPod Nano nå får innebygd kamera. Kameraet skal sitte på baksiden av spilleren, slik at spilleren vil kunne holdes som et tradisjonelt fotokamera når man tar bilder.

Dessuten skal Nano få en bredere skjerm, med 1.5:1-proporsjoner. Styrehjulet skal visstnok også være mindre og flyttet litt nedover.

Annonse


Tidlig høst?
Ingen flere detaljer, som hvilken oppløsning kameraet får, og hvorvidt det vil også kunne ta opp video, er avslørt. Men som sagt, nettstedets kilde sies å være veldig troverdig. Den nye Nano skal visstnok lanseres samtdig med en ny iPod Touch, mest sannsynlig mellom juli og september en gang.

Vi følger så klart med på utviklingen. Er iPod med kamera nyttig?

Kilde:
iLounge

Annonse