remote-desktop-flip-3d

Annonse


Mac-ros til Windows 7

Det er ikke ofte Mac-tilhengere roser Microsoft. Men nå har det skjedd.

Lovord fra uventet hold

I det siste har vi sett flere Mac-brukere som på nettet åpent har kommet med lovord til Windows 7.

En av dem er Simon Andrews på Neowin.net. Han er primært Mac-bruker, og akter ikke å skifte over til Windows med det første. Til det har han investert altfor mye i OS X og Mac-utstyr, skriver han.

De små tingene

Om du hadde spurt meg for et år siden hva jeg synjtes om Windows, ville jeg trolig ha sagt noe sånt som «uorganisert», «rotete» eller «passer ikke til mine behov».

Annonse


Derfor ble jeg veldig overrasket da jeg testkjørte Windows 7 beta og senere release candidate-versjonen. Jeg var en av dem som aldri likte Windows Vista, og helt til nå har jeg avskydd å jobbe med maskiner som har dette systemet installert. Selv om jeg nok tror at det var et framskritt i forhold til XP på mange måter, hadde XP en viss konsistens som Vista fremdeles mangler. Men jeg har lekt meg med Windows 7 i noen måneder nå, og som mac-bruker må jeg si at jeg er svært imponert. Så mye Microsoft har polert produktet og graden av konsekvens gjør inntrytykk og alle de små tingene utgjør virkelig en forskjell, heter det i artikkelen.

Fungerer sømløst

Andrews peker spesielt på at Microsoft nå endelig har greid å organisere vinduene sine på en fornuftig måte, samtidig som skifte mellom applikasjoner nå endelig fungerer sømløst og intuitivt. Ting er der hvor du forventer å finne dem, og det er logisk sammenheng mellom de ulike funksjonene.

Det er kanskje ingen grunn til å kjøpe Mac mer?