photoshop

Annonse


Apple-, Dell- og HP-brukere saksøker Nvidia

Apple-, Dell- og HP-brukere har nå slått seg sammen i søksmålet mot Nvidia.

– Full erstatning er den eneste akseptable dommen, sier den samlede gruppen, som krever penger for Nvidias feilproduserte skjermkort.

Slår seg sammen
Partene skal ha søkt om å oppgradere søksmålet til et massesøksmål, også kjent som et class action-søksmål.

På denne måten vil de inolverte få samme dom, og prosessen vil antageligvis fremskyndes.

Annonse


– Vi ble lurt
Saken stammer allerede fra juli 2008, da Nvidia innrømte at en rekke chipsets de hadde sendt ut til videre produksjon ikke fungerte som de skulle.

Apple, som har Nvidia-skjermkort i sine siste Macbooks, hevded de hadde blitt ført bak lyset av Nvidia. Nvidia hadde angivelig lovet dem at Mac-maskiner med skjermkortene ikke hadde blitt påvirket.

Ved nærmere etterforskning utført av Apple selv oppdaget de imidlertid at flere av maskinene deres led av samme problem som Dell- og HP-eiere hadde klagd på.

Ikke nok med oppdatert BIOS
HP og Dell oppdaterte i første hånd BIOS-oppdateringer designet av Nvidia for å øke viftefarten i håp om å løse problemet. Dette var imidlertid ikke nok for at kundene skulle være fornøyde, og det endte altså opp i søksmål.

De innolverte partene krever nå full erstatning for de ødelagde skjermkortene fra Nvidia, og mener alt annet under dette er for lav betaling for selskapet.

Kilde:
The Inquirer

Annonse


Annonse


Annonse