Picture 1

Annonse


Windows Mobile får egen Facebook

Allerede i mars ble det annonsert at en Facebook-applikasjon var på vei for Windows Mobile 6. Den opprinnelige april-lanseringen ble imidlertid utsatt til mai, men er nå endelig klar.

Nye funksjoner
På mange måter er Facebook-applikasjonen akkurat det man skulle forvente. Man kan se på profiler, sjekke nyhets-strømmen, oppdatere status, laste opp bilder og video samt skrive på veggen til vennene dine.

Applikasjonen har likevel mer å by på. Spesiallaget for Windows Mobile er det nemlig implementert en egen type telefonkatalog inne i Facebook-programmet, slik at du enkelt får opp telefonnummerene til vennene dine. Derifra kan du sende sms, ringe eller skrive Facebookmail til dem.

Ulikt utseende på ulike telefoner
Ettersom applikasjonen er laget for hele Windows Mobile-plattformen og ikke en spesifik telefon, er det variert hvordan brukeren opplever applikasjonen.

Cnet rapporterer at på visse mobiler passer applikasjonen best i horisontal form, mens på andre telefoner er vertikal posisjon best. Her er det selvfølgelig bare å prøve seg fram.

Facebook for Windows Mobile 6 kan lastes ned her.

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse