gateway-aio-001

Annonse


Windows 7 lanseringsdato avslørt!

Microsoft har avslørt de endelige systemkravene.

Lave systemkraav

Nå behøver du ikke lenger tvile på om maskinen din takler Windows 7. De offisielle kravspesifikasjonen er her. Faktisk er de nesten identisk med Vista (bortsett fra at Windows 7 krever 1GB mer harddiskplass og 1GB mer RAM).

De endelige spesifikasjonene er som følger:

* 1 GHz CPU (32 eller 64-bit)
* 1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
* 16 GB ledig diskplass (32-bit); 20 GB ledig diskplass (64-bit)
* DirectX 9 skjermkort med WDDM 1.0 eller nyere driver

Annonse


Kommer i oktober

Kanskje mer interessant er det at Acer kan ha røpet lanseringen av Windows 7 (ihvertfall til OEMs).

Acers Storbritannia-sjef Bobby Waltkins har nemlig fortalt Pocket-Init at deres alt-i-en-PC Z5600 kommer med Windows 7 forhåndsinstallert 23. oktober. Det stemmer overrens med hva Compal-sjef Ray Chen sa sent i februar.

– 23. oktober er datoen Windows 7 blir gjort tilgjengelig. Det er en 30-dagers oppgraderingstid så kunder ikke trenger å vente med å kjøpe en ny maskin. Om du kjøper en PC innen de 30 dagene får du en gratis oppdraging til Windows 7, forklarte Watkins.

Kilder:
Pocket-lint
Neowin.net

Annonse


Annonse


Annonse