windows7

Annonse


De første bildene av Windows 7 RC

Vi tør og påstå at det aldri har vært så stor ståhei rundt en Windows-lansering som nå. Nå er RC-versjonen her og vi har skjermbildene.

OSet som redder omdømmet til Microsoft

Windows 7 kan bli OSet som redder Microsoft. Det er faktisk snakk om en så stor forbedring fra Vista. Joda, Vista med SP1 er et helt ok OS som gjør jobben, men man finner faktisk ikke ut hvor tregt og hvor lite det innoverer før man har testet Windows 7.

Den nye taskbaren er den største UI-endringen i en Windows-versjon siden Windows 95 introduserte start-menyen samme år.

Det beste Windows-OSet noengang

I tillegg til viktige kosmetiske finpuss er også motoren i OSet optimalisert voldsomt. Det er ihvertfall undertegnendes klare dom etter å ha brukt OSet på tre (to stasjonære, en laptop) maskiner rett før den offentlige lanseringen av beta-versjonen tidlig i januar og jeg har vært innom samtlige byggversjoner fra 7000 (beta).

Det vil si nesten fire måneder med daglig bruk av OSet, og det helt uten noen problemer. Det installeres på 20 minutter på de fleste maskiner (inkludert virtuelle), det er responsivt, har en driver-database ingen andre OS kan skilte med og både kosmetiske endringer og nye funksjoner som er svært etterlengtet.

Se skjermbildene

Med over 1000 kommentarer i beta-artikkelen er det ikke tvil om hvor populært denne lanseringen er.

Det er først MSDN-abonnementer tur tidlig i mai. Vi tipper den offentlige lanseringen av RC-kandidaten er klar om noen uker.

Til da kan dere se et knipp skjermdumper fra RC-versjonen med byggnummer 7100 i ITavisens Windows 7 RC bildespesial.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse