Picture 3

Annonse


Se hvordan Starcraft II blir

Spenningen rundt Starcraft 2 siden det først ble annonsert har ikke lagt seg enda. Nå slipper Blizzard ut en 22 minutter lang gameplay-video hvor en hard kamp mellom menneskerasen Terran og de utenomjordiske Zerg utspiller seg.

Tilskuer-modus
Hele kampen blir vist på lik måte som profesjonelle Starcraft-matcher blir vist i dag, med et godt overblikk over hele kartet og kampsituasjonene.

Ettersom Blizzard satser stort på såkalt E-sports, har de lagt inn mange verktøy for at tilskuer-moduset skal tilby seerne så mange muligheter som mulig, for å kunne følge med på kampene.

Mye nytt
I videoen får vi sett en rekke nye funksjoner som har blitt lagt inn i spillet siden forgjengeren. Ulike typer energikrystaller, utkikkstårn midt på kartet for å speide over landskapet, nye enheter og ikke minst herlige animasjoner på både enheter, landskap og bygninger.

Annonse


Kampen blir spilt av to Blizzard-ansatte, så det hele virker en smule regissert for å vise frem alle finesser og funksjoner til de ulike rasene, men er du Starcraft-fan er det definitivt verdt en titt.

Se hele videoen hos Blizzard her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse