win7

Annonse


Forbered deg på Windows 7 RC

De som vil komme seg så fort som mulig fra betaen av Windows 7 til RC-utgaven (release candidate) kan gjøre det, men det krever litt arbeid.

– Gå tilbake til Vista
I en blogpost igår kunne Microsoft tilby to valg for de som ville gå fra betaen til den nyere testversjonen, som er forventet å komme snart. Ingen av dem er veldig enkle.

Den anbefalte fremgangsmåten er å degradere Windows 7-betaen din til Vista, for å så oppgradere den igjen til RC-utgaven. Microsoft sier de gjør de slik for å teste installeringen fra et brukerperspektiv, ettersom det er denne fremgangsmåten de aller fleste brukere vil benytte seg av når Windows 7 slippes.

Kan oppgraderes, men det er ikke lett
De som virkelig vil oppgradere direkte fra betaen til RC-utgaven vil imidlertid fortsatt ha en mulighet, men det inkluderer en rekke kronglete steg. Du kan lese hele fremgangsmåten i den opprinnelige blogposten her.

– Vi vet at mange mennesker har gjort seg avhengige av pre-release-builds av Windows 7 for å gjøre sine daglige arbeid, og vi forstår at dette steget ikke er det mest beleilige, innrømmer Microsoft på bloggen sin.

Vil teste naturlig scenario
– Vi jobber hardt for å få gjort lanseringen så bra og smidig som mulig, og teste et så virkelighetsnært lanseringsmiljø som mulig. Et scenario hvor man må oppgradere fra en beta-build til neste beta-build er ikke noe de fleste brukere vil trenge å forholde seg til, og dermed heller ikke noe vi har prioritert. Vi har imidlertid lagt inn en nødløsning for de som virkelig vil oppgradere betaen sin til RC-utgaven som en takk til all hjelpen dere har gitt.

Selskapet informerer også om at de samme problemene vil gjelde ved oppgraderingen fra RC-utgaven til den endelige butikkversjonen av operativsystemet.

Kilde:
CNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse