Denne skjermdumpen skal angivelig være av 7075. Samtidig rapporteres det om at 7105 allerede er kompilert hos Microsoft.

Annonse


Stort fremskritt i Windows 7-utviklingen

Neowin spekulerer i om Windows 7 RC kommer allerede 10. april. Samtidig har det dukket opp et skjermbildet fra det som angivelig skal være build 7075.

Offisiell RC allerede i april?

ITavisen kunne 26. mars avsløre at Microsofts RC-hemmelighet ikke var så hemmelig lenger likevel. Ved en glipp la selskapet ut informasjon som tydet på at RC-versjonen skulle bli alment tilgjengelig i mai.

Informasjonen Neowin har fått fra sin kilde tyder på en langt tidligere lansering. Ifølge nettstedet kommer RC-versjonen allerede om 3 dager, altså 10. april.

7105 allerede ferdig

En skjermdump av det som skal være en av de siste buildene har lekket til nettet, men er ikke verifisert. Ifølge Neowin finnes det en enda nyere versjon, men denne er definitivt ikke lekket. Det skal være snakk om 7105, et stort hopp fra den siste lekkede build som er 7068.

Annonse


Igjen er det den russiske Windows-nettsiden Wzor som spesialiserer seg på rykter rundt builds (og som regel har rett) som kan avsløre at 7105 sannsynligvis også lekker snart.

En ting er helt sikkert, utviklingen av Windows 7 går rasende fort og hver nye build blir kjappere og bedre.

Et stort skjermbilde av 7075 her.

Kilde:
Neowin