Pimp my Mount var den første vitsen som dukket opp hos Blizzard igår.

Annonse


Se de beste vitsene fra igår

Blizzard lar aldri 1. april gå forbi uten noen virkelig geniale vitser. 2009 var intet unntak.

Pimp my mount
De begynte dagen rolig med annonseringen av «Pimp my Mount» – en tjeneste som skulle la World of Warcraft-spillere få stæsje opp ridedyrene sine. Alt fra neonlys på hovene til parasoller og maskingevær på kodoen ville være tilgjengelig i en egen pimpe-butikk. Morsom sak, men kanskje ikke så morsomt og gjennomført som man hadde forventet av Blizzard?

Det stoppet heldigvis ikke der.

"Hvor er doen" er bare én av mange ulike samtaleemener du kan ta opp som arkivar i Diablo 3.

Annonse


Ny Diablo 3-klasse
Ikke lenge etterpå ble en ny Diablo 3-klasse annonsert – arkivaren. An stakkarslig gammel mann som bekjemper fiender med kunnskapens kraft, manifistert i egenskaper som Lorenado, Quest Bold og Shush-attack som er like kraftige som han er svak. Som om ikke det var nok kan han også skilte med enorme dialog-muligheter, men valgmuligheter som “har du sett buksene mine?” og “jeg lukter som bacon og sommertid”. Rett og slett genialt.

Terra-Tron er utvilsomt den største enheten du finner i Starcraft-universet.

Så var det tid for Starcraft 2 å få sin egen spøk. Blizzard annonserte nemlig en ny Terran-enhet, passende kalt Terra-Tron. Terra-Tron er uten tvil den største og kraftigste Starcraft-enheten som er laget hittil, og består rett og slett av en hel Terran-base.

Tenk deg Transformers Optimus Prime, bare mye større og mye tøffere.

blizz4

Dansekonkurranse i WoW
Men tre vitser holder ikke for en spillgigant som Blizzard. I den ånden annonserte de et nytt spiller-mot-spiller-system til World of Warcraft, kalt “Dance Battle System“. som hovedsaklig dreide seg om koordinert dansing.

Det hele ble selvfølgelig annonsert i følge med en rekke bilder med eget brukergrensesnitt og dansearena.

Og så var det over, i hvert fall helt til man stakk innom World of Warcrafts egne forumsider. Hvert eneste innlegg hadde fått en liten rollespill-vri på seg, slik du kan se her.

The Pirate Bay
Blizzard var selvfølgelig ikke de eneste som satset hardt på å lure brukerne sine. The Pirate Bay skiltet stort igår med en annonsering om at film- og musikkselskapet Warner Bros. hadde kjøpt dem opp. Ifølge pressemeldingen som ble sluppet var det Warner Bros. sin eneste utvei, da det ser ut til at The Pirate Bay vil vinne den svært diskuterte fildelingsrettsaken.

warner

Avtalen skal ha vært verdt totalt 13 milliarder dollar, og et møte skulle inntreffe iløpet av dagen for å hamre ut smådetaljene. Det skjedde selvfølgelig aldri.

Farlige smileys
Sikkerhetsbloggen Cr0 kunne fortelle at smileys i chatteprogrammer som MSN og Skype var gigantiske sikkerhetshull. Som en følge ba de alle som brukte smileys, spesielt animerte smileys, om å deaktivere dem, i fare for å bli angrepet av hackere.

Se YouTube opp-ned
Som vanlig slapp Google også ut en rekke vitser igår, som du kan se en full liste over her. Blant annet kunne de stolt vise fram opp-ned-visning på Youtube, som ikke bare var bra for nakken, men også for bildekvaliteten.

youtube-april-fools-2-vfl85306

Skjermer blir tydeligvis langt skarpere og gir bedre fargegjengivelse når de blir satt på hodet.

Del med deg
Kom du over noen morsomme vitser igår? Gjerne del med deg i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse