spotify

Annonse


Snart blir Spotify musikk-butikk

Den svenske musikktjenesten Spotify har nettopp inngått en avtale med musikkbutikken 7digital for å selge nedlastbare sanger via onlinebutikken.

Last ned sanger og album
Snart skal man kunne klikke på enhver sang i Spotify, og komme direkte til onlinebutikken 7digital. Der vil man i første hånd kunne kjøpe både sanger og album, men Spotify oppgir at de jobber for å også kunne tilby nedlasting av spillelister.

I begynnelsen vil brukere bli flyttet over til nettbutikken, men løsningen vil antageligvis etterhvert integreres i Spotify, slik at man aldri trenger å forlate programmet.

Kommer snart til Norge
Tyskland, Frankrike, Italia, Spania og Storbritannia vil være de første landene funksjonen vil lanseres i, men også Norge, Sverige og Finland vil få muligheten til å laste ned sangene om ikke lenge.

Annonse


Sangene vil selges som 320 kbps-mp3-filer, og vil selvfølgelig være DRM-frie. Noen pris er fortsatt ikke blitt annonsert, men ser man på dagens priser på 7digital ligger enkeltsanger på 0,89 pund (8,50 norske kroner) mens album går for omtrent 75 kroner. En lignende pris vil antageligvis også gjelde Spotify-sanger.

Kilde:
BBC