På Microsofts egne hjemmeside sto det svart på hvitt at Windows 7 RC ville komme i mai.

Annonse


Microsoft retter Windows 7-tabbe

I går kunne vi melde at Microsofts neste operativsystem Windows 7 skulle komme i mai. Informasjonen lå på en av Microsofts egne nettsteder ved en åpenbar glipp.

Nå er siden fjernet, og Microsoft nekter å si noe om lanseringsdatoen.

– Del av jevnlig testing
Windows 7 har allerede vært ute i beta en god stund nå, og tilbakemeldingen har generelt vært svært god. Mange spekulerte i om Windows 7 Release Candidate (RC) ville komme allerede i april, men igår avslørte Microsofts egne sider en mai-slipp for slippkandidaten til Windows 7. I en uttalelse prøver Microsoft å legge en demper på situasjonen:

– Nedlastingssiden til Windows 7 RC som ble lagt ut er en del av jevnlig testing av Microsofts nettsteder, og ble fjernet ettersom Windows 7 RC ikke er tilgjengelig på dette tidspunktet.

Annonse


Nekter å si noe
Talskvinnen for Microsoft vil ikke ut med detaljer rundt RC-nettstedet, verken hvor lenge den var oppe eller når den ble fjernet. Hun ville heller ikke kommentere de nye spekulasjonene rundt en mai-slipp av operativsystemet.

Det vi imidlertid sitter igjen med etter Microsofts glipp igår, er hva slags spesifikasjoner RC-utgaven angivelig krevde.

1 GHz 32-bit or 64-bit processor or higher.
1 GB of system memory or more.
16 GB of available disk space.
Support for DirectX 9 Graphics with 128 MB memory.
DVD-R/W drive

Kilde:
CNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse