iphone 3,0

Annonse


– iPhone 3.0 får klipp-og-lim

I morgen har en knippe journalister blitt invitert av Apple for å få en sniktitt på hva iPhone 3.0 vil tilby.

Hovedgrunnen er for å presentere den nye SDK-en (utviklerpakken), men spekulasjonene rundt hvilke nye funksjoner som vil dukke opp raser selvfølgelig likevel.

Endelig klipp-og-lim
Kevin Rose fra Digg har som vanlig informasjon fra sin «sikre» Apple-kilde, og forteller om et par av de nye, uannonserte funksjonene.

Først og fremst forteller han at iPhones nye OS vil støtte klipp-og-lim. Dette gjøres ved at man dobbeltrykker på et ord, og et forstørrelsesglass-lignende enhet dukker opp.

Annonse


Ordet du trykket på vil få rammer på hver side du kan dra i for å bestemme hva du vil markere, og du vil ha mulighet til å klippe, lime og kopiere teksten. Endelig, Apple!

– iPhone kan alt Pre kan!
I tillegg sier Apple-kilden til Rose at alt det Palm trodde de hadde gjort bedre enn iPhone med sin kommende toppmodell Pre, vil også kunne gjøres av iPhone 3.0. Akkurat hva dette skal bety får vi vente og se.

Det kan se ut som tomme ord, med tanke på at Rose forteller at iPhones nye OS ikke vil støtte programmer kjørende i bakgrunnen, og heller ikke videofunksjon på kameraet.

Se Kevin Rose sin annonsering i videoen under:

Hvilke funksjoner håper du på?

Kilde:
Engadget