ward

Annonse


Bruker Twitter i spillutvikling

Populære Twitter, som lar brukerne sende hverandre korte statusmeldinger, får stadig nye brukerområder, fra direkte innrapportering av dramatiske nyheter til kjendissladder.

Spillutviklerne i Infinity Ward, selskapet som blant annet utviklet det enormt populære Call of Duty 4: Modern Warfare, bruker nå Twitter som “forslagskasse” for sitt kommende spill.

Kom med forslag
For litt over en uke siden satte selskapet opp en Twitter-kanal der Call of Duty-entusiaster kan komme med forslag til det kommende Modern Warfare 2, som ventes å bli lansert til høsten. Forventningene til spillet er skyhøye (til tross for at så godt som ingenting er kjent om innholdet), og det er interessant å se at utviklerne er i så stor grad villige til å lytte til fansen.

Det første spørsmålet i kanalen ba brukerne komme med ett forslag til spillet, mens det andre spørsmålet ber om ønsker for hvilke muligheter spillerne vil se på community-nettsiden. Det er naturligvis hundrevis av svar på begge spørsmålene, så vi ønsker Infinity Ward lykke til med å gå gjennom alt dette og skille relevante forslag fra tull.

Annonse


Det er uansett spennende å følge med på utviklingen, og vi setter pris på at store spillstudioer velger å kommunisere såpass direkte med sine fans.

Du kan selv sjekke ut Twitter-kanalen her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse