Slike japanske SMS-ikoner vil ikke lenger Apple vite noe av - i hvert fall ikke utenfor Japan...

Annonse


Apple fjerner smiley-støtte

For en måneds tid siden kunne ITavisen melde at man kunne bruke japanske emoji på iPhone dersom man installerte japansk tegnsett og en applikasjon fra Frostyplace.

Stopp for Europa

Nå viser det seg at Apple liker ekstremt dårlig at folk morer seg med å sende hjerter, smilefjes. stjerner, paraplyer og over 100 andre ikoner i tekstmeldingene sine.

Selskapet TypingGenius, som spesialiserer seg på slikt, har fått klar melding av Apple om å slutte å legge ut emoji-applikasjoner for amerikanere og europeere øyeblikkelig.

Ingen forklaring

I følge brevet fra Apple vil alle slike applikasjoner automatisk bli stoppet i framtida, samtidig som de som allerede ligger ute på App Store vil bli fjernet.

Annonse


Noen forklaring på hvorfor det er så galt å sende slike uskyldige symboler til andre iPhone-eiere har Apple så langt ikke kommet med.

Slutt i neste versjon?

I tillegg er dette et av de store salgsargumentene for iPhone i Japan, der Apple sliter med hard konkurranse fra TV-telefoner.

Det ser heldigvis ikke ut som om applikasjoner som allerede er installert på telefonen din slutter å virke. Men man vet aldri hva Apple finner på i neste firmware-versjon.

Kilde:
Gizmodo.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse