Konsepttegningene til den gigantiske raid-instancen Ulduar har allerede vært kjent en stund.

Annonse


Gigantisk Wow-patch på vei

Nå har 3.1-patchen til World of Warcraft: Wrath of The Lich King kommet til testserverne. Det er den desidert største patchen til WOTLK siden utvidelsen kom i november i fjor.

Ulduar og Dual Spec
For det er ikke bare balansering og bugfikser denne gangen. Blant annet vil den nye raid-instancen Ulduar åpnes, noe som vil bety mange timer med moro for hardbarka Wow-spillere.

Spillere vil nå også lett kunne bytte mellom du ulike «specs», uten å måtte gå til en trener. Du vil imidlertid være nødt til å gå til en trener, hvor du kan kjøpe «Dual Spec»-funksjonen. Dette vil være en engangsutgift, og når dette er gjort vil du kunne bytte mellom dine to specs ved hvilken som helst Lexicon of Power.

Stor overhaling av klasser
I tillegg får mange av klassene en solid overhaling. Vi skal ikke gå i detalj, men blant annet vil ha evig ammo, Protection-speccede Paladins og Priests vil få en solid oppgradering og Warriors vil ikke bli like straffede når de bytter stance. Generelt blir alle klasser oppgraderte og pusset på.

Annonse


3.1-patchen vil også la alle ridedyr svømme, slik at du ikke blir kastet av hesten din hver gang du kommer i for dypt vann.

Stor, ny verdenskonkurranse
Likevel var alt dette endringer vi hadde forventet, eller i det minste håpet på. Men det er ikke alt. Blant annet lanserer de The Argent Tournament – en gigantisk konkurranse som Blizzard har klart å holde helt under radaren frem til nå. Ved lansering vil man ha muligheten til å bli med i kamper på ryggen til ridedyr for å beskytte din hovedstads ære, samt være med å bygge en enorm gladiator-ring.

Dette vil antageligvis gjøres ved hjelp av daglige quests på lik måte som Isle of Quel’Danas ble bygget opp i The Burning Crusades siste, store patch.

Blizzard lanserer også instance-kart, noe brukere har bedt om i nærmere fire år. Glyphs har også blitt endret en smule, samt en rekke nye oppskrifter til de fleste yrkene har blitt lagt til.

Kommer sansynligvis i mars
For enda mer informasjon om den store patchen kan du ta turen innom WoW Insider, hvor de går grundig til verks for å rapportere om hver minste lille detalj.

Vi regner med at 3.1-patchen blir tilgjengelig på vanlige servere en gang i neste måned.

Kilde:
WoW Insider