Bilder og video har allerede dukket opp av det som angivelig skal være den nye Mac Minien. Nå hevder nettsteder de kjenner lanseringsdatoen.

Annonse


Nye Mac mini…eller?

Man kan aldri være hundre prosent sikker på om det dreier seg om manipulasjon eller en eller annen form for lureri.

Viser baksiden

Men i følge nettstedet Apple Insider er nå det andre snikbildet av det som etter sigende skal være Apples nye knøtte-stasjonære nå ute.

Bildet viser baksiden av maskinen, med alle inn- og utgangsporter.

Ikke HDMI

Mens dagens utgave bare har fire USB-porter, har den nye fem. Og FireWire-porten har nå blitt oppgradert fra 400 til 800. I tillegg til mini DVI har også maskinen kontakt for Mini DisplayPort, i likhet med de nyeste bærbare maskinene fra Apple.

Annonse


Mange vil sikkert bli skuffet over at Apple ikke har inkludert en standard HDMI-utgang, slik at man også kan få med lyden. Det finnes foreløpig ikke overganger fra Mini DisplayPort til HDMI, men dette kommer om kort tid. Mini DVI til HDMI-overganger er det imidlertid ikke noe problem å få tak i.

Ligner MacBook

Tidligere er det sagt den nye utgaven NVIDIAs MCP79 brikkesett, akkurat som den nye MacBook-serien.

I følge de samme kildene er prosessoren en Intel 2GHz Core 2 Duo med 3MB Level 2 cache. Maskinen har 2GB DDR 3 RAM med 1066MHz og en ATA Super Drive harddisk av ukjent størrelse.

Bare én modell?

Mye tyder på at Apple i denne runden bare vil tilby én modell. Verken pris eller lanseringstidspunkt er kjent så langt.

Mange hadde ventet at den nye mini-en skulle laseres på MacWolrd Expo i januar, men det skjedde ikke. Det har også gått rykter om at Apple vil droppe mini-modellen fra sitt sortiment, men dette ser nå ikke ut til være tilfelle.