Stephen Toulouse gikk til krig mot Microsoft, etter å ha blitt kastet ut av Xbox Live 30 ganger.

Annonse


Microsoft etterforsker Xbox-phising

Phisingsiden http://xblgen.ulmb.com/ stjeler Windows Live IDen din.

Stjeler kontoinformasjon

Hacker-nettsiden ser ut som den offisielle Xbox-nettsiden til Microsoft ved første øyekast, men det dukker senere opp reklame for PartyPoker, så det burde være lett å skjønne at denne siden ikke er hva den prøver å gi seg ut for å være.

Ifølge vår tipser ble man tipset om nettsiden via epost. I eposten ble man lokket med 1 mnd. gratis Xbox Live og 1600 Microsoft Points, men nettsiden sjeler i virkeligheten brukernavnet og passordet ditt til som brukes til alle MS-tjenester. Blant annet Windows Live Messenger og Xbox.

Pass på!

Det er spesielt farlig siden Xbox Live-kontoen er knyttet opp mot Windows Live-nettverket. Dermed kan hackeren logge inn på blant annet den hackede personens Messenger.

Har man blitt lurt av denne nettsiden er det nok best å endre passord så fort som mulig. Dette kan gjøres på kontoen din eller via Xbox-konsollen.

Det ble advart om nettsiden allerede i oktober 2008 på denne nettsiden.

«Vi jobber kontinuerlig for å gi en så trygg og sikker opplevelse som mulig for våre over 17 millioner medlemmer på Xbox Live. Vi etterforsker nå en nettside som forsøker å lure Xbox Live medlemmer til å oppgi personlig informasjon. Phishing har dessverre blitt en vanlig trussel på nettet og dette problemet er ikke spesifikt relatert til Xbox Live tjenesten. Vi anbefaler personer om å kun oppgi personlig informasjon til nettsteder de stoler på. De som har logget seg på den omtalte phising siden bør umiddelbart bytte passord på http://account.live.com», forklarer Tony Renstrøm i Microsofts Entertainment & Devices Division til ITavisen.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse