Beskjeden fra hackerne er klar: Nå er det krig.

Annonse


IFPIs nettsted hacket

I går kveld klokken 19:50 ble den svenske hjemmesiden til IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) hacket.

Det vanlige innholdet var fjernet, og det eneste som var synlig på siden var en krigserklæring fra en hackergruppe som kalte seg «Den Nya Generation».

Erklærer krig
IFPI er en av hovedaktørene i rettssaken mot de fire mennene bak The Pirat Bay (følg saken her), og tok siden ned etter omtrent en time for “vedlikehold”.

Her er beskjeden hackerne etterlot seg:

Annonse


SLUTA LJUG HÅKAN ROSWALL!!!

Den hänsynslösa jakt som IFPI, Antipiratbyrån, Warner Bros och alla andra företag med en bricka i spelet bedrivit har nu resluterat i en rättegång där fyra oskyldiga män står åtalade för upphovsrättsintrång.

Det här är en krigsförklaring mot antipiratindustrin och aktörerna bakom den, och vi uppmanar allmänheten till bojkott och lynchning av de ansvariga. IFPI är bara början. Forstättningen följer.

Den Nya Generation

Håkan Roswall er ledende aktor i Pirate Bay-saken.

Pirate Bay-Sunde ber hackere slutte
I tillegg til krigserklæringen sendes det en liten beskjed til de tre Pirate Bay-gründerne, i form av tillegget “Credz to: anakata, TiAMO and brokep“.

Peter Sunde (Brokep) har allerede kommentert saken, og ber hackere om å slutte.

– Rettssaken går ganske bra for oss, og slik oppmerksomhet rundt saken trenger vi ikke. Hvis noen av hackerne der ute leser dette, slutt med det dere driver med. Vi trenger ikke denne typen oppmerksomhet. Dere setter oss bare i et dårligere lys.

Kilde:
Betanews

Annonse