Selv om Kina har blokkert The Pirate Bay står de likevel for 37 prosent av trafikken til nettstedet. Norge derimot står bare for omtrent 0,3 prosent.

Annonse


Her er piratene!

The Pirate Bay har nettopp sluppet et Google Maps-basert kart over verdens trackere.

Lager statistikk
I det siste har The Pirate Bay slitt med økende trafikk, og har sett seg nødt til å oppgradere datariggen sin. I samme slengen har de også fått muligheten til å lage en oversikt over verdens trackere, og hvor det meste av trafikken kommer fra.

Interessant nok kommer 37,8 prosent av koblingene fra Kina, med omtrent 7 millioner klienter. Ikke bare er det et imponere tall i seg selv, men med tanke på at The Pirate Bay er blokkert i Kina gjør bragden enda større.

Populært i østen
Trackeren er imidlertid ikke bare populær i Kina. Andre asiatiske land som Taiwan og Japan kommer også høyt opp på listen, men henholdsvis 6,7 og 6,1 prosent.

Amerikanerne interesserer seg visst også for The Pirate Bay, med 8 prosent av trafikken. I The Pirate Bays eget hjemland, Sverige, er tallene litt mindre. Totalt står de for omtrent 0,8 prosent av totaltrafikken, med 250 000 klienter. Norge står for omtrent 0,3 prosent av totalen.

Lover mer info
Kartet er foreløpig ganske enkelt, men TiAMO fra The Pirate Bay har allerede fortalt at flere tall vil komme. Blant annet vil de se på gjennomsnittshastigheten på opp- og nedlasting i de ulike regionene, samt info om hva slags BitTorrents folk interesserer seg mest for.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse