Det er lite som er så vakkert som hundrevis av lysende skjermen en mørk påskekveld.

Annonse


Nå starter TG-salget

Påsken nærmer seg med stormskritt, og enhver datanerd i landet vet vel hva det betyr? The Gathering 2009 er rett rundt hjørnet, og billettene er i ferd med å komme ut for salg.

Billigere for KANDU-medlemmer
Prisene vil variere ut ifra om du vil bli medlem i organisasjonen KANDU (Kreativ Aktiv Norsk DataUngdom) eller ei. KANDU startet parallelt med The Gatherings inntog i Vikingskipet i 1996, og medlemmer får en rabattert pris.

Dermed blir prisene som følger:

– TG-billett inkludert KANDU-medlemsskap for 2009:
740,- + 39,- PTN-fee = 779,- NOK totalt.

– TG-billett uten KANDU-medlemsskap:
1000,- + 50,- PTN-fee = 1050,- NOK totalt.

– Foreigner ticket:
370,- + 22,- PTN-fee = 392,- NOK totalt.

Foreigner ticket forutsetter at du er bosatt i utlandet, og av den grunnen stresset litt ekstra med å komme til arrangementet. Dermed er det forutsatt at du viser frem tog-/fly-billetter og nødvendig ID for å kunne få en slik billett.

Reddet av regjeringen
Mange var redde at fjorårets arrangement skulle bli TGs siste, da det var usikkert om spillarrangement ble regnet som kultur eller ei. Regjeringen kom imidlertid til slutt frem til at The Gathering kunne regnes som et kulturarrangement, noe som betydde at de skulle få slippe moms.

The Gathering vil sette igang den 8. april, og vil som vanlig holde på 5 dager til den 12. april. Stedet er selvfølgelig Vikingskipet, med plass til tusenvis av dataglade mennesker.

Har du tenkt til å ta turen i år?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse