BlackBerry Storm var RIMs første touchtelefon, og hadde en rekke irriterende bugs allerede fra lansering.

Annonse


– Halvferdige produkter blir normen

RIM-sjefen Jim Balsillie forteller at vi kan forvente oss halvferdige produkter i butikkene framover. Hvorfor? Fordi produsentene stresser med å få produktene i salg før de engang er ferdige.

Populær mobil
Mobilselskapet RIMs smarttelefoner blir av mange sett på som de ultimate smarttelefonene.

Rask og effektiv e-poststøtte, fullt tastatur og en rekke «businessprogrammer» er bare et par av funksjonene som har gjort RIMs BlackBerry-serie utrolig populær.

– Dette er fremtiden
De seneste utgavene i BlackBerry-serien har imidlertid fått lunken mottagelse, da de var fulle av bugs og irriterende feil så fort de kom i butikkene. BlackBerry Storm var til og med så buggete at RIM lovte brukerne en patch før telefonen engang kom i salg.

Annonse


Men skal vi tro RIM-sjefen Balsillie er dette den nye trenden som er i ferd med å virkelig få fotfeste i markedet.

– Det er en del av den nye realiteten for selskaper som produserer smarttelefoner, forteller Balsillie.

Beta-trenden sprer seg
Google har tidligere også uttalt seg om uferdige produkter i form av betastemplet de har på en rekke av onlinetjenestene sine. De mener imidlertid at de skiller seg fra resten av markedet ettersom de kun har fokusert på nett-applikasjoner, som er i konstant forandring.

Skulle vi tro Balsillie er dette likevel noe som er i ferd med å smitte over på telefonmarkedet, og vil tvilsomt forandres med det første.

Hva mener du om saken? Er det viktigste å få produktet så fort som mulig, eller å vente litt lenger for å få et ferdig produkt?

Kilde:
WSJ

Annonse