sony walkman

Annonse


Sony med OLED-walkman

Selv om Sonys Walkman-serie av dedikerte musikkspillere ikke nødvendigvis selger allverdens mye, er selskapet likevel kjent for å levere solid kvalitet, spesielt når det gjelder lyd. Så det er gledelig at Sony fremdeles satser på nye produkter, spesielt når de faktisk klarer å innovere litt i samme slengen.

Superskjerm
Så, de nye Walkman-modellene, som tilhører den såkalte X-serien, er fullverdige multimediamaskiner med stor, trykksensitiv skjerm. Ikke nok med det, 3-tommers skjermen bruker OLED-teknologi, som innebærer skarpere bilde, med bedre kontraster, fargereproduksjon og responstid.

Lyden står også i fokus her. Spillerne har innebygd digital støyreduksjon, lydforbedring og forsterkning. Med bruk av de medfølgende hodetelefonene kan altså støyreduksjonen slås på når som helst, selv når man ikke hører på musikk.

Trådløst
X-serien har også støtte for Wi-Fi, slik at du kan koble deg til nettet og se på YouTube-videoer, laste ned podcaster og utføre andre funksjoner.

De to variantene av spilleren, med 16 GB og 32 GB minne vil være tilgjengelige i mai, og kommer til å koste 2.500 kroner for 16 GB-utgaven, samt 3.500 for 32 GB-utgaven.

sony walkman2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse