Nettstedet Gizmodo har endret på en rekke ting på iPhone, og kaller kreasjonen iPhone Pro.

Annonse


Her er iPhone Pro

Argumentene mot iPhone kommer stadig fram. Mangel på fysisk tastatur, bare ett kamera (som i tillegg er dårlig og mangler blits) og ikke ekte 16:9-format.

Nå har nettstedet Gizmodo tatt ansvar, og kommet opp med sin egen designtegning for neste iPhone-versjon – De kaller den iPhone Pro.

Større, bedre, raskere
I drømmene til Gizmodo-skribentene forestiller de seg en iPhone med 60GB harddisk, ekte 16:9-format, et fullt qwerty-tastatur, én-megapikselkamera på fronten til iChat og et høykvalitetskamera på baksiden med god optikk, optisk zoom og videomulighet.

I tillegg la de til en D-pad og to knapper på hver side av tastaturet, for å virkelig gjøre det til en PSP- og Nintendo DS-konkurrent.

Annonse


Kan lages nå
Kan vi forvente å se dette på Macworld? Absolutt ikke. Gizmodo tror imidlertid at noe som dette vil komme i framtiden, men spekulerer ikke i noen spesifik dato.

Teknologisk sett mener de at noe lignende allerede kan produseres. De peker på at HTC allerede har lignende design på telefonene sine, og steget fra deres nåværende produkt til noe som dette ikke bør være så altfor langt.

Se et større bilde av iPhone Pro her.

Kilde:
Gizmodo