Firefox 3 var uten tvil en av de største programvarelanseringene i 2008 på alle plattformer.

Annonse


Disse var best til Windows i 2008

Det har vært mange store programvarelanseringer i 2008. Her er de mest populære til Windows. Leter du etter de beste til wMac? Se her.

De beste til Windows

Det er Lifehacker som har satt sammen listen over de mest populære programmene utifra hvor mange som har lest sakene. Her er de beste til Windows:

Det er ingen vei utenom Firefox 3 som lett var en av de største lanseringene i 2008, uansett plattform. Snart er det ikke lenge til Firefox 3.1 er her.

Mojo gjør det mulig å laste ned musikk fra kompisen din sin iTunes-bibliotek over nettet. Mojo kommer i både gratis og betal-utgave.

Annonse


Free PDF to Word Doc Converter. Kanskje ikke så veldig sexy, men veldig smart og ofte en svært tidsbesvarende applikasjon som gjør akkurat det navnet tilsier.

ourTunes gjør mye av det samme som Mojo, bare på en litt annen måte.

Rydd opp!

CCleaner (CrapCleaner) er allerede en klassiker og et must for å feie bort uønskede filer i Windows. Gratis og helt nødvendig.

Ingen sjokkmelding at det er AVG Free Anti-Virus 2008 som stikker av med seieren som det mest populære antivirusprogrammet. Det er enkelt, oversiktlig og ikke minst: gratis.

Stor-oppdatering til Vista

Windows Vista Service Pack 1 (x64 her) ga Microsofts ofte forhatte OS en skikkelig overhaling med en langt større driverdatabase og alle feilrettingene i en og samme pakke.

Hotspot Shield er en livredder for mange. Programmet gir deg tilgang til nettinnhold som kun er ment for amerikanere. Ofte brukt for å se TV-serier.

Quick Media Converter gjør akkurat det du tror. Dette programmet konverterer lyd og video til andre formater. Enkelt med pek og slipp.

Gjør som i MacOS

DExposE2 gjør det lett å holde oversikten på Windows-skrivebordet. Originalideen er rappet fra MacOS.

dexpose2

Dropbox lager en mappe på harddisken din som i virkeligheten peker mot internett. Bare dra en fil eller mappe over og det ligger tilgjengelig på nett. Enkelt og greit.

Executor er en Launchy-klone som imponerte med veldig mange innstillinger.

iPod-eier og iTunes-hater? Det finnes en løsning for deg og. Bare bruk Sharepod.

Les også vår sak om de mest populære Mac-programmene i morgen.

Kilde:
Lifehacker