XBMC er tilgjengelig på mange plattformer og har også blitt populært på Mac.

Annonse


Disse var best til Mac i 2008

Disse programmene var en livredder for Mac-folket.

De beste til MacOS

Disse programmene er det vanskelig å leve uten om man bruker Mac. Tallene er hentet fra Lifehackers mest leste i 2008 (uavhengig av lanseringsdato på programmet).

Også på Mac var Firefox 3 en av de aller mest populære og blir ofte brukt istendefor Apples egen nettleser Safari.

Mojo lar deg dele iTunes-biblioteket med vennene dine og finnes også til Windows.

Annonse


Del musikken

Også OurTunes er populært på PC såvel som Mac. Det gjør mye av den samme jobben som Mojo, men er open source og oppdateres dermed ofte.

PwnageTool. Et klassiker-program til både Windows og Mac som gjorde det veldig enkelt å åpne Apples mobil for alskens uatorisert programvare.

I XBMC fant Mac-eiere et mediasenterprogram som virkelig får gjort jobben. Mange kjenner dette programmet fra Xbox. Programmet har mange tilhengere og finnes til mange plattformer.

Ta backup

Dropbox ble også lansert for Mac og gjorde deling av filer med venner og kolleger (eller kun privat) veldig enkelt. Det kan også brukes til å synkronisere passord.

iTimeMachine gjør det samme som Apple TimeMachine, men backer opp innholdet ditt til en hvilken som helst harddisk i nettverket så du slipper å kjøpe nok en ekstern harddisk.

Lei av bakgrunnen på skrivebordet? TopDraw lager tilfeldige psykedeliske bilder for deg helt gratis. Utviklet av Google.

Bytt ut iTunes

Songbird er et verdig alternativ til iTunes. Et rent og pent brukergrensesnitt med nye funksjoner. I tillegg er det open source.

Songbird er en verdig utfordrer til iTunes.

Secrets gir deg tilgang til Leopard-funksjoner Apple ikke vil du skal tukle med. Mye nyttig her.

Kilde:
Lifehacker