Ny beta-Messenger klar!

msn overview

Microsoft har nettopp lansert en oppdatering av Windows Live Essentials. Det betyr at Messenger, Mail, Photo Gallery, Movie Maker, Writer, Toolbar, og Family Safety har fått en oppdatering, og en medfølgende beta-tag på seg.

Bare i beta
Ettersom de fortsatt er i beta blir de ikke lastet ned som vanlig gjennom Windows Update, men kan enkelt lastes ned her.

Endringene ser i første hånd til å være hovedsaklig kosmetiske. Designet ser mer ryddig ut, og du har flere valg i sorteringen av kontaktene dine. Blant annet kan du velge ut favorittene dine, som vil få en egen plass lengst opp med eget bilde.

Annonse

Gruppesamtaler gjort enklere
I tillegg kan du lage spesielle grupper, som ikke må forveksles med den vanlige kategori-inndelingen. Gruppene kan opprettes for å enkelt kontakte flere mennesker på en gang. Alle kontaktene som er online i gruppen du kontakter vil bli slengt inn i samme samtale, og du vil slippe jobben med å invitere én og én hver gang du vil ha en gruppesamtale.

MSN har også latt seg inspirere av Facebook, og nederste del av kontakt-vinduet blir stadig oppdatert med bilder, status-endringer og navnbytte blant kontaktene dine. Ikke så veldig nyttig, men helt klart en morsom liten detalj.

msn

Kilde:
Windows Experience Blog

Annonse
Annonse