Foley vil ikke at Windows 7 skal bli en kopi av MacOS.

Annonse


– Ikke kopier MacOS, Microsoft!

Windows-ekspert Mary-Jo Foley frykter Microsoft vil gå i Apple-fella.

Kopiere Apple for å lykkes?

Og med Apple-fella mener vi at MS kan komme til å kopiere for mye av brukergrensesnittet og utseendet til MacOS i det kommende operativsystemet Windows 7.

Foley er hardbarka Windows-bruker og er så vant til Windows sin måte å gjøre ting på at hun ikke vil at programvaregiganten skal gjøre for store forandringer.

Populært MacOS

I og med at Apple og MacOS har blitt svært populært de senere årene er faktisk Foley redd for at MS kan gå i denne fella og har fått mange tilbakemeldinger:

Annonse


«Jeg har en mac-mini som jeg bruker for å teste kompatibilitet med nett-apps og jeg bruker Docken (i MacOS) fordi den er der. Jeg har også prøvd lignende Dock-programmer til Windows, men jeg gir opp etter en dag eller to. Det ser fint ut, er funky og har wow-faktor, men for å få jobben gjort… quack quack oops», skriver leseren som også legger til at han (eller hun) ikke er særlig imponert over Windows 7-betaen.

Design i andre rekke?

«Dessverre ser det ut som MS har vært defensive helt siden Apple startet sin strategiske markedsføringskampanje mot Vista. Det kan tenkes MS velger å kjøre opp mot Apple for å få tilbake noe av brukerbasen de kanskje følte de mistet etter Vista», skriver en annen og poengterer at med Windows 7 bør MS starte fra start av med et mer stabilt maskinvare-basert OS og at design må komme i andre rekke.

Hva mener du? Er Microsoft nødt til å stjele ideer fra MacOS, bør de holde seg til den gamle formelen eller finne på noe helt nytt?

Kilder:
ZDNet
ZDNet

Annonse