Slik åpnes iPhone 3G

iphone3g

Lei deg for at iPhone 3G kun fungerer på Netcom-nettet?

Fingerferdighet

Vel, det ser ikke ut til at nissen (hackerne) kommer deg til unnsetning med det første. Å åpne Apples mobil krever fortsatt at du har peiling på hacking og har en stødig hånd. En SIM-kort-hack fungerer, men er langt fra optimal.

Fordelen med denne hardcore-metoden i forhold til å bruke et proxy SIM-kort er at den ikke fører til problemer med batterilevetiden og ustabilitet.

Annonse

Cnet har vært i Vietnam og snakket med Tuan Anh Do (29). Do er mobil-ekspert og eier flere butikker som reparerer mobiler. Spesielt Apples mobiler er hyppig innom.

Må programmere hovedkort

For at Apples iPhone 3G skal fungere på hvilket som helst mobilnett kreves det at du åpner mobilen, tar ut hovedkortet og programmerer en chip.

Det vanskeligste er å åpne mobilen og løsne hovedkortet. Når dette er gjort trenger du utstyr for å programmere hovedkortet. Hovedkortets programmere må modifiseres med en HEX-editor.

Alt fungerer optimalt

Filene på hovedkortet blir forandret og programmert så mobilen godtar andre SIM-kort en hva Apple vil du skal brukte i landet du er i. Når dette er gjort må hovedkortet settes tilbake i mobilen.

Hacken gjør det også mulig å bruke iTunes, noe SIM-hack ikke gir mulighet til. I tillegg fungerer den avanserte hacken også med Apples nyeste oppdatering 2.2.

Les hele saken og se bildene her.

Kilde:
Cnet

Annonse
Annonse