Svenskene får iPhone-MMS

iphonemms

En av de største ankepunktene til iPhone, kanskje kun toppet av klipp-og-lim-funksjon, er mangelen på MMS. Dermed har mange valgt å «jailbreake» telefonen sin for å åpne opp for uoffisiell programvare, slik som MMS-klienten SwirlyMMS.

Nå ser det imidlertid ut som SwirlyMMS får en konkurrent. Det svenske teleselskapet Telia har nå bekreftet at de lager en egen MMS-applikasjon for iPhone.

Også WLAN-app
Ifølge Bengt Olsson, informasjonssjefen for Teliasoneras innholdstjenester, vil applikasjonen være tilgjengelig iløpet av to måneder.

Annonse

I tillegg skal et program som gjør det lettere å logge på trådløse nettverk komme. Om dette innebærer at man kan bruke telefonen som trådløst modem til PC-en er usikkert. Skulle det imidlertid være faktum vil det ikke være mange grunner for å jailbreake telefonen igjen.

Vi kan håpe at applikasjonene raskt tar turen over landegrensen, ettersom den norske distributøren Netcom også er underlagt TeliaSonera.

Oppdatert:
Det viser seg at Netcom også holder på med en MMS-klient til iPhonen, og har satt den samme tidsrammen som svenske Telia, skriver Mobilen. Dermed er det ikke lenge til du kan sende og motta MMS på din uhackede iPhone.

Kilde:
IDG.se

Annonse
Annonse