Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Gearlog.com var ikke helt heldige min sin test, men en bruker påstår han fikk det til. Har du prøvd? (Ill.: gearlog.com)

Windows 7 på nye MacBook

Men hvordan fungerer det?

Windows 7 pre-beta med byggnummer 6801 sprer seg som ild i tørt gress på fildelingsnettverkene. Nå har noen testet det på Mac.

Ikke helt i mål

Nå har noen ivrige sjeler til og med testet Microsofts kommende OS på den nye MacBook Pro. Noe fungerer, andre ting fungerer ikke like bra skal vi tro Gearlog.com.

Med BootCamp installerte brukeren Windows 7 som en ren installasjon og fjernet Vista. Etter noen omstarter av maskinen var OSet klart.

Mye uferdig

Dessverre fungerte ikke alt som det skulle. Overraskende nok klarte ikke nettsiden å få maskinen på nett (usikkert om det var kablet eller trådløst) og den nye forhåndsvisningen fungerte heller ikke.

Gearlog klarte ikke å få multi-touchpaden i den nye MacBooken til å fungere med OSet. Kanskje ikke så rart da dette er driverbasert og MS satser neppe på Mac-maskinvare i første omgang, spesielt ikke i en beta-utgave av et nytt OS.

Brukeren Dw i kommentarfeltet i samme sak hadde mer flaks:

«Jeg fikk alle driverne til å fungere med den nye MacBooken med win7. Du trenger bare å manuelt installere Broadcom (nettverk) og Nvidia chipset-driverne», forklarer brukeren og beviste vel egentlig at Gearlog ikke har prøvd så hardt.

Kilde:
Gearlog

Stikkord: macbook, ms, nvidia, os, windows, windows 7