Med en ultrawide-skjerm med 1024x480-oppløsning er denne skarpere enn de fleste mobiler på markedet.

Annonse


Verdens feteste mobilskjerm

Det er mange mobiler som har imponert oss i det siste med sine utrolige skjermer. Hovedsaklig er det HTCs Touch HD og Sony Ericssons Xperia, begge med skjermoppløsning på 800 x 480 piksler, som har har skilt seg ut nevneverdig.

Nå må de begge se seg slått av en japansk mobiltelefon.

Nærmer seg laptop-størrelse
Det er det japanske teleselskapet Softbank og Sharp som har laget det nye monstret. Navnet er Aquos Fulltouch 931SH, og den kan skilte med en 3,8-tommers touchskjerm med en oppløsning på hele 1024 x 480.

Med en slik oppløsning en den snart på nivå med de fleste laptopskjermer.

Annonse


Imponerende specs
I tillegg til en utrolig skjerm har telefonen fullt touchbasert QWERTY-tastatur samt vanlige utdragbare taster, nettleser, bluetooth med støtte for A2DP, 5,2 megapiksel-kamera med bildestabilisator, akselerometer, TV-tuner, mediespiller og microSD-slot.

Hadde vi bare hatt slike telefoner i Norge… Telefonen er typisk nok forbeholdt det japanske markedet, og som vanlig tviler vi sterkt på at denne noen gang vil ta turen innom skandinavia.

Grensesprenger
På den lyse siden kan vi se på mobiltelefonen som et bevis på at utrolige skjermer virkelig kan lages, og håpe at flere mobilselskaper på vår side av kloden blir inspirert til å lage noe lignende.

Kilde:
Gizmodo

Annonse