Musikkselgeren Hank Risan hevder at det ikke var Beatles-låter han solgte, men «psykoakustiske manipulasjoner» av verket til disse gutta.

Annonse


Beatles til Rock Band?

Innehaverne av Beatles-katalogen har vært notorisk skeptiske til å lisensere bandets musikk til digitale nedlastningstjenester. Dermed er det legendariske bandet fremdeles ikke tilgjengelig på for eksempel iTunes.

Nedlastbart
Mye tyder på at trenden likevel snur seg. Ferske rykter forteller at MTV og EA kan ha sikret seg Beatles-musikk til Rock Band. Altså sitt ekstremt populære musikkspill der du kan spille trommer, gitar, bass og synge. Rock Band 2 ble forøvrig sluppet i USA i september, og lanseres i Norge den 14. november, som vi skrev i går.

Ryktene skal stamme fra veldig sikre kilder, og bekreftes blant annet av tunge Wall Street Journal. Det er imidlertid uvisst hvilke deler av bandets katalog vil gjøres tilgjengelig, og når de eventuelt vil legges ut. Det forventes imidlertid en annonsering senere i dag.

Fremskritt
Stemmer ryktene er det en stor seier for Rock Band i forhold til hovedkonkurrenten Guitar Hero World Tour, og ikke minst en stor seier til spillindustrien generelt. Nå som de ultraparanoide medlemmene i Metallica er blitt med på Guitar Hero, er det nesten bare Beatles som gjenstår. Vi kommer tilbake med offisiell info så snart det dukker opp.

Kilde

Annonse