Om man kan spille som en Drone eller ikke får vi vente og se.

Annonse


Nå kommer Star Wars-MMO

Etter flere år med hemmeligholdt informasjon og kaotiske rykter, har nå BioWare og LucasArts annonsert at de sammarbeider for å lage et Star Wars-MMO.

Velg mellom Sith og Jedi
Navnet vil være Star Wars: The Old Republic, og vil finne sted omtrent 300 år etter der Knights of the Old-republic-serien sluttet. Spillere kan velge mellom de to motpolene Sith og Jedi, hvor hver side har unike raser og klasser.

Foreløpig er bare en PC-versjon bekreftet, men lanseringsdatoen forblir uvisst. Det planlegger definitivt en åpen beta «en eller annen gang i framtiden.»

Enormt fokus på historie
Historiefokuset i spillet skal være enormt, ifølge spillskaperne selv.

Annonse


– Det er som at vi lager Knights of the Old Republic (KOTOR) 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og videre… Så stort er spillet, så mye innhold er det, forteller Biowares Ray Muzyka, og forteller at spillet er veldig historiebasert.

For å forsterke dette utsagnet avslører de at de har hatt 12 personer ansatt de siste årene for å skrive historien til spillet, klassene og rasene. Hver klasse vil få sin egen fortelling å spille igjennom, ettersom «ikke alle vil ende opp som Luke Skywalker.»

Også «vanlige» MMO-elementer
Selv om de fokuserer sterkt på en spennende historie som vil dra spillerne inn i settingen, satser de også på de vanlige MMO-delene: Slossing i grupper mot store monstre, spiller-mot-spiller-kamp og den litt større versjonen server-mot-server.

old republic

Men selv disse vanlige elementene skal historiefokuset stå sterkt. Bioware og LucasArts vil jobbe mye for å få deg til å skape en egen historie alene, men også med dine kamerater og venner.

– Bare se på Luke, Leia og Han fra Star Wars-filmene. Hver av dem har en dyp historie, men har allikevel en felles historie og relasjoner, forteller sjefdesigneren James Ohlen.

– Ingen vil være en anonym, historieløs person. Det er ingenting spennende med det, og derfor har vi også fokusert mye på hvordan karakterer skal se ut, skyter Jeff Dobson inn.

Sjekk videoen under for et Gamespot-intervju med skaperne.

Så hva synes du? Er det dette du hadde håpet på, eller hadde du håpet på en KOTOR 3?

Kilde:
gamasutra

Annonse