obj

Annonse


Ballmer snakker Windows 7

– Ikke vent med å legge inn Vista, sa Ballmer.

Kjappere enn Vista?

Ballmer snakket om Windows 7 på en IT-konferanse i Orlando USA. På spørsmål om hvorfor folk burde se frem til Windows 7:

– Det er en forbedret Windows Vista. Vista var bra, men Windows 7 er enda bedre, har et renere grensesnitt og har ytelsesforbedringer, forklarte Ballmer. MS-sjefen påpeker at Windows 7 ikke er en liten oppdatering og at de har brukt to og et halvt år på OSet. Likevel vil det være kompatibelt med alt som fungerer i Windows Vista.

Hvor for forbedring?

Grunnen til kompatibilitetsproblemene i Vista var blant annet større forandringer i kjernen enn det vi vil se i overgangen fra Vista til Windows 7.

Annonse


– Test med Vista

På spørsmålet fra en engasjert intervjuer om hvorfor man ikke bare kan vente til Windows 7 i disse dårlige økonomiske tider:

– Om folk vil vente, kan de det. Men nå er det sånn at ingen gidder å vente. Man kjøper nye PCer hele tiden, men om man kun kjøper en dyr PC må man kanskje evaluere å vente. Om jeg hadde kjøpt PC i dag hadde jeg valgt Vista fordi det er det letteste å gjøre, svarte Ballmer og påpekte at Vista kan brukes til å finne ut om man er klart for Windows 7.

Se video-intervjuet her.

Kilde:
ZDNet

Annonse