Hopp til navigasjon Hopp til innhold
sackkratos

– Kontrollene plager meg

LittleBigPlanet-sjef ikke helt fornøyd med eget spill.

Vi er vant til at utviklere roser sine produkter opp i skyene, spesielt rett før lansering. LittleBigPlanet-sjefen er imidlertid overraskende ærlig da han i et intervju innrømmer å ikke være helt fornøyd med kontrollene i sitt kommende storspill.

– Blir virkelig irritert
Problemet skal være bevegelse i Z-aksen. I et vanlig koordinatsystem vil y-aksen være opp og x-aksen være bortover, mens Z-aksen vil være «innover».

– Det har vært utrolig vanskelig for oss å gjøre det riktig. Det er tider hvor det virkelig irriterer meg, men vi kan arbeide med det hvis vi vil, forteller Media Molecule-sjefen Mark Healey.

Vil appellere til alle
Grunnen til at det skal være så vanskelig å konfiguere helt riktig skal være fordi de vil appellere til både hardcore-spillere og til den stadig voksende casual-gruppen.

– Det er definitivt rom for forbedring, og vi har muligheten til å gjøre noe med det. Jeg drømmer også om å kunne gjøre backflips med min Sackboy, og det er ikke noe som hindrer oss i å implementere dette også, avslutter Mark Healey.

Må vente på patch
Det er imidlertid klart at disse endringene vil måtte gjøres etter lansering, da spillet har lansering allerede den 22. oktober her i Norge.

LittleBigPlanet er et av høstens flaggskip for Sony. Hovedpersonen i spillet, Sackboy, har til og med blitt erklært som Sonys nye maskot, og forventningene er store.

Følg med for vår anmeldelse av spillet i god tid før lansering.

Kilde:
Shacknews

Stikkord: littlebigplanet, media