Hopp til navigasjon Hopp til innhold
web1 (Ill.: ITavisen)

– Vi står ikke bak Norbits-angrep

FTP-miljøet bedyrer sin uskyld.

FTP-miljøet tar avstand fra det angivelige DDoS-angrepet på Norbits.

– Det var ikke oss

I en NFO-fil ITavisen har blitt tipset om påstår en gruppe som kaller seg WinAll-NSC at det sannsynligvis ikke er noen i FTP-miljøet som står bak det angivelige DDoS-angrepet på det lukkede fildelingsnettverket Norbits. ITavisen kan ikke verifisere at NFO-filen er ekte og at den stammer fra personer i miljøet.

«Vi snakker ikke p vegne av alle, fordi det helt enkelt er umulig. Den norske scenen er stor og bred, og det er derfor helt umulig vite hva alle individer tenker. Vi i dette tilfellet er et bredt utvalg av gadmins, ops, couriers, rippere, relations, etc.», står det å lese i tekst-filen ITavisen har fått tilgang til.

– Har ikke oversikt over alle

«Atter en gang, vi har ikke kontroll p samtlige norske scenere, men ingen av oss eller de vi kjenner har ingen interesse av DDoSe NorBits.net», heter det videre i tekstdokumentet.

Dokumentet kommer i etterkant av en annen NFO-fil fra gruppen kalt MORRADi. Denne gruppen tok på seg skylden for angrepet.

Norbits kom igjen i søkelyset etter et langt opphold. Grunnen var i hovedsak at ordkrig på Wikiepdia om hvorvidt lukket informasjon om piratnettstedet skulle ligge tilgjengelig på det norske nettleksikonet.

Her er hele dokumentet ITavisen har fått tak i:

norbitsgreie

Stikkord: itavisen, norbits