Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Den nye patchen har mye fokus på PVP.

Stor pvp-patch til AoC nå ute

Gjør fundamentale endringer.

Den store PVP-patchen (spiller mot spiller) til Age of Conan har nå endelig blitt sluppet. Oppdateringen vil åpne opp for PVP-leveling samt eget PVP-utstyr.

Etterlengtet patch
Mange har ventet på oppdateringen fra Funcom, da PVP-spilling frem til i dag ikke har gitt noen form for belønning eller rangering. Nå legger imidlertid Funcom tilrette for mange timer med blodige kamper i Hyboria.

I tillegg til å innføre et PVP-system har de også fikset en rekke elementer og punkter de har fått tilbakemelding på fra brukerne.

Nye oppdrag
Hovedsaklig er det området kalt Eiglophian Mountains som har fått mest fokus i denne patchen. Tretten nye oppdrag har blitt lagt til i området, i tillegg til at rundt 40 andre oppdrag har blitt fikset og endret.

Noen av endringene vil føre til mer spennende avslutning på oppdragsrekkene enn tidligere, skriver Funcomansatte Oliver ‘Tarib’ Kunz på Age of Conan-forumet.

Klasse-endring
Som alltid i oppdateringer til et MMO-spill blir klassene man kan spille endret litt og litt. Balansering av magi, komboer og slag er en evig jobb, og denne gangen er intet unntak.

Samtilige klasse skal ha fått oppdateringer.

Juvel-fiks
Mange av bonusene juveler (gems) har gitt, har blitt sterkt redusert. Tidligere krafter som «evade, fatality, Offhand chance og damage bous» skal ha blitt redusert.

Balansering er et stort tema også i dette tilfellet, og endringer vil bli gjort fortløpende i framtidige patcher.

For en full liste over oppdateringer kan du gå hit.

Har du testet oppdateringen enda? Hva synes du?

Stikkord: age of conan, conan, funcom, skriver