Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er ditt nye favoritt-program

Genial musikkavspilling fra MS.

Microsoft Zune er ikke til salgs i Norge, men programvaren kan du likevel nyte.

Ryddig program

Du trenger ikke en Zune-spiller for å bruke Zune Software. Nå er versjon 3.0 her og har fått en pen ansiktsløftning av noe som allerede er undertegnedes favorittprogram for å spille av musikk.

I tillegg passer Zune Software automatisk på musikkbiblioteket ditt og legger til nye album og artister når de kopieres inn i mappen som overvåkes. Vi liker også svært godt søkefunksjonen, bare skriv artistnavn og vips så finner programmet frem for deg.

Enkelt å bruke

Brukergrensesnittet er ganske ulikt hva Microsoft vanligvis pleier å gjøre og er ca. 100 ganger bedre enn Windows Media Player når det er snakk om store musikkbibliotek. Den største ulempen er at det ikke er støtte for Flac.

Programmet støtter Windows Vista og Windows XP Service Pack 2 eller høyere. Last ned Zune Software 3.0 her og fortell oss hva du synes.

For de av dere som har en Zune-spiller får også denne en oppdatering når denne programvaren er installert (gjelder alle generasjonene.)

Slik er de nye Zune-spillerne:

Kilde:
Microsoft

Stikkord: media, Microsoft, mp3, service pack, vista, windows, windows media player, windows vista, windows xp, xp, zune