zuckerberg_f8

Annonse


– Vi blir snillere av «boka»

Mark Zuckerberg kan trygt lene seg tilbake og telle brukere. Hele 124 millioner registrerte brukere hadde Facebook ved siste opptelling i mai i år.

Ingen forretningsmodell

Men selv om millionene ruller inn fra forhåpningsfulle investorer og Zuckerberg som 24-åring slett ikke lider noen nød (for å si det forsiktig), har den berømte «boka» ennå ingen klar forretningsmodell.

Det vil den ikke få med det første, skal vi tro talen som Facebook-sjefen holdt under den såkalte F8-konferansen (som bare handler om facebook) i forrige uke.

Mer intelligent gøy

Zuckerman er mest opptatt av at Facebook skal få deltakerne til å føle seg som mennesker. Inntektene får komme i annen omgang.

Annonse
Han kunne røpe at han har flere nyheter på gang, men disse er i en så tidlig fase at han ikke kunne fortelle detaljer.

Likevel kunne han si at all videreutvikling av Facebook nå dreier seg om å gjøre tjenesten mer intelligent, morsommere og mer brukervennlig. Dette betyr bedre applikasjoner som setter folk i stand til å dele enda mer av livet sitt med andre.

I synk med økosystemet

– Det viktigste er faktisk den informasjonen som ikke finnes der ute. Vi trenger å gi folk makt til å dele og gjøre verden åpnere og mer sammenkoblet. I den verdenen vi bygger hjelper vi folk å være snillere mot hverandre. Vi vil at samfunnet og økosystemet til å være i synk med oss, sa Zuckerberg.

Mange har etterlyst en god søkefunksjon som lar deg finne igjen detaljer i profiler og åpent innhold. Men heller ikke dette kunne han si konkret noe om.

Kilder:
Eweek.com
Allfacebook.com
Odeo.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse