Hopp til navigasjon Hopp til innhold
internetexplorer802hh5 (Ill.: Microsoft)

MS vil ha flere betatestere

Test: Trenger mer tilbakemelding på IE8.

Snart kommer Beta 2-versjonen av Internet Explorer 8, og i den anledning søker Microsoft flere ivrige brukere som kan evaluere programmet deres.

Åpent for alle
Likt som med Beta 1 vil også Beta 2 være tilgengelig for alle via Microsofts hjemmesider. Så hvorfor skal du gidde å bli en offisiell beta-tester hvis du kan teste det uansett? Microsoft kommer med en rekke grunner:

Hvis du blir med i Microsofts IE8 Technical Beta-program og tester Beta 2, vil du kanskje få muligheten til å teste andre, framtidige produkter fra Microsoft – som Windows 7 og Office 14.

I tillegg hender det at Microsoft viser frem ting til betatesterne som de har muligheten til å prøve, men som ikke blir lansert til offentligheten. En liten sniktit på hva Microsoft har å by på, altså.

Vil finne de største feilene
– Betatestere forplikter seg til å bruke tid på IE8 betaer og fortelle om bugs og feil de finner mens de surfer. IE-teamet vil evaluere bug-rapportene som kommer inn, og se etter de feilene som vil ha størst påvirkning på sluttbrukerne, forklarer Microsofts Kellie Eickmeyer.

Hvis du har lyst til å bli en betatester er det bare å sende en mail til [email protected] og fortelle litt om deg selv og hvorfor du egner deg som en betatester.

Kilde:
BetaNews

Stikkord: beta, explorer, ie8, internet, internet explorer, Microsoft, ms, office, Tester, windows, windows 7